Isolera förråd

Behöver du hjälp med att isolera förråd eller har du tänkt att göra något av förrådet? Ett extra rum eller bara göra det mer dugligt för förvaring av allehanda saker året runt?

Nackdelen med kalla förråd är att det inte går att förvara all sorts mat, elektronikprodukter eller vätskor därinne på vintern. Förutom det, så kan ett förråd även bli ett utmärkt extra rum för det äldsta barnet som vill bo lite mer för sig själv. Här hittar du i vilket fall som helst offerter från byggföretag som kan hjälpa dig som privatperson eller företagare att isolera förrådet. Helt gratis och utan förpliktelser, bara att söka och hitta den hjälp du behöver oavsett storleken på ditt förråd.

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt få hjälp av en branschkunnig som isolerar förrådet på rätt sätt med passande isoleringsmaterial. Du slipper skära och fästa isoleringen och du får jobbet utfört på ett snabbt och professionellt sätt.

Isolera ditt förråd med hjälp av en fackman och skapa lite extra utrymme!

Fukt och kyla ett problem i många förråd

Förrådsutrymmen är ofta belägna högre upp i hus, eller i källare, där det vanligtvis är kallare och fuktigare. 

Detta kan medföra problem om du exempelvis förvarar kläder där eller andra föremål som inte mår bra av fukt. Risken för att mögel ska utvecklas är dessutom överhängande.

Om förrådet är stort nog att användas som ett extrarum är det förstås inte heller lämpligt så länge inte dessa problem är åtgärdade. 

Med rätt kunskaper och material kan dock även det mest dragiga och fuktiga förrådet isoleras perfekt. Ofta behövs särskilda isoleringsmaterial och ibland även en ommålning med en färg som tål kyla.

Ta första steget mot ett isolerat förråd

Vi har genom vår offertförfrågningstjänst gjort det möjligt för såväl företag som privatpersoner och föreningar att snabbt komma i kontakt med prisvärda och kompetenta hantverkare som utför isoleringsarbete.

När du som privatperson får dina offerter bör du också kontrollera så att ROT-avdraget är medräknat i kostnadsförslaget. Det gör nämligen att kostnaden för förrådsisoleringen sänks ytterligare!

Våra senaste förfrågningar

 • Petter bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Tilläggsisolera vinden på vårat hus(100m2), samt på vårat nybyggda förråd(20m2). Vill gärna få beräknat optimal tjocklek på isoleringen. I förrådet hade jag tänkt ca 13-14 grader.
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Har ett garage som ska bli kontor, samt bygga en skiljevägg med dörr. Väggarna är redan isolerade, och nu behövs isolering i taket - sedan klä med gips pp väggar och tak. Ventilater och fuktspärr viktigt - och övrig ventilation i utrymmet ska vara god...
 • Sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolering av ett förråd som ligger i anslutning till carport. Nybyggt av JM. Förrådet är ca 8 kvm och har betonggolv.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Sprutisolering av vind/ tak. Offert.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare
  Tilläggsisolering av tak 110kvm
  Har en 60-talsvilla (LB-Hus) med alldeles för dålig isolering uppåt
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Byta ut isolering på kattvind samt täta springor för möss
 • Sofie bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Vi vill isolera vårt förråd. Ca. 10 kvm, träkonstruktion. Väggar och tak.
 • Ellinor bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Önskar hjälp att isolera samt sätta gips på vår övervåning på garaget. Vill att det ska bli utfört på korrekt sätt med luftspalt etc så vi undviker framtida fuktskador:

  Övervåningen är ca 25 kvm med snedtak.

  Vad kan detta tänkas kosta?
  Vi har i nuläget både isolering och...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.